Categorieën
Update:

Berichten

11 reacties op “Berichten”

Ik ben nog één van de Oude garde vrouwelijke portiers van Night Town! Ik heb zelfs ooit Prince ontmoet en ook begeleid met mijn collega’s’ met After party! En Steel pulse! Eeka mouse ‘ De zoon van Bob’ Techno ‘ Beats’ Alles was qua muziek genre Aanwezig in Night town. Dat was Een mooie Old school tijd! Groetjes’ Debora

Super dat shirt! Ga ik zeker bestellen! Zo jammer dat NIGHTTOWN er niet meer is. Was een erg leuke tijd. Heb zelf nog een cd van oud en nieuw (1997 dacht ik) liggen en een setje zweet polsbanden (wit met blauwe opdruk Nighttown letters)

Ieder weekend, vrijdags knallen in de basement met Michel de Heij, en zaterdags helemaal los gaan in de grote zaal.

Op n vrijdag onderweg naar ‘de basement’ voor Michel de Heij en in het voorbij gaan van de hoofdingang staat daar n rij!
‘Hée Gérard’, wordt er geroepen door n vriendin vanuit de rij wachtenden, ‘kom jij ook?!’
‘Hoezo vraag ik? Wordt er dan house gedraaid ?’
‘ ja! Dat kun je wel zeggen’ wordt er lachend geroepen vanuit de rij ‘Carl Cox komt!!’
‘Wie is Carl Cox?’ Vraag ik en schoof aan in de rij, want zolang het maar house was was het partytime in Nighttown, waar in die tijd alles bij mij om draaide.
Die nacht, in een oververhitte en donkere hoofdzaal waar de energie vanaf spatte en iedereen uit zn dak ging stond er plots iemand voor me op de dansvloer… Hij gaf me n compliment over mn dansen en vertelde wat tegen me wat ik door de vette baseline niet kon verstaan. Ik vroeg aan n vriendin die naast me danste ‘wie deze persoon was’, waarop ze zei, dat was Carl Cox!!
Mn eerste ontmoeting met deze geweldige dj waarmee ik nog verschillende vette feestjes zou meemaken.
Ronald Molendijk liet het dak er afgaan later die nacht.
Wederom een geweldige zaterdagnacht in Nighttown gehad..helemaal uit je dak, een van de velen die zouden volgen op de bomvolle zaterdagnachten tot 0500 uur smorgens. Dansen, dansen en nog ns dansen, tot het licht aanging… Beste tijd van mn leven 🙂 !!

Enne groetjes Debora! Heb je heel vaak aan de deur ontmoet. Een van de vertrouwde gezichten destijds! Leuk om te lezen!

Fijne tijden beleefd in Nighttown. De dijk mogen zien daar. Kan mij nog herinneren het nummer Dansen,dansen…. iedereen ging uit zijn dak. Heerlijk.
Groetjes Anita

Hey Anita,

Dank voor je leuke reactie! Sorry dat we wat vertraagd op de site-reacties reageren. Nighttown blijft in vele harten toch bestaan. Hoe lang geleden die geweldige avonden ook waren. Blijf ze koesteren!

Groetjes,

Namens Nighttown,
Kai.

Wat gezien in Nighttown? Type O Negative (2x gezien en zelfs een biertje gedronken aan de bar met Peter Steele voor het concert begon), Bush (meh…), 16 Horsepower (2x gezien, blijft goed), Kula Shaker, Buckhot LeFonque (half nighttown liep weg toen bleek dat Buckshot niet alleen mierzoete ballads speelde maar keiharde spetterende funk), Metal Molly, Evil Superstars, Soulwax (een Koninginnedag om nooit te vergeten), De Dijk, Eagle Eye Cherry (meh…), Bad Manners (ska blijft leuk) en ons eigen onovertroffen, niet te evenaren Noodweer (toch optreden terwijl de drummer last had van een hernia)! Enkel goede herinneringen, hoop dat het terugkomt want Rotterdam heeft een dergelijk podium gewoon heel hard nodig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *