Categorieën
Update:

Berichten

19 reacties op “Berichten”

Ik ben nog één van de Oude garde vrouwelijke portiers van Night Town! Ik heb zelfs ooit Prince ontmoet en ook begeleid met mijn collega’s’ met After party! En Steel pulse! Eeka mouse ‘ De zoon van Bob’ Techno ‘ Beats’ Alles was qua muziek genre Aanwezig in Night town. Dat was Een mooie Old school tijd! Groetjes’ Debora

Ha !

Leuke post.

Ik ben o.a. M.T.C. /LA XALA/PLAN C,etc.etc. portier geweest
In de muziek industrie opgegroeid.
Weet hoe leuk het kan zijn.
Weet ook hoe naar het kon zijn!
6x beschoten.
Nog steeds betrokken mbt Dance Muziek.
En Blues / Rock (Paul Kype and Texasflood)
Kende wat mannen van destijds bij Jullie ( andere groep)

Hi,
vorig jaar de truckers cap besteld en later te horen gekregen dat ie tijdelijk niet leverbaar was.
Is hij inmiddels weer te bestellen? ( voordat t festival seizoen weer begint..😃)

Groet, Tup

Hey hey Tup, dank voor je bericht! De Trucker caps zijn er weer, maar sommige kleuren zijn wat slechter leverbaar op dit moment. Je kunt je bestelling plaatsen en mocht jouw gewenste kleur niet op voorraad zijn dan krijg je natuurlijk direct een restitutie.

Laat die zomer nu maar komen..!

Hoi!

Super dat shirt! Ga ik zeker bestellen! Zo jammer dat NIGHTTOWN er niet meer is. Was een erg leuke tijd. Heb zelf nog een cd van oud en nieuw (1997 dacht ik) liggen en een setje zweet polsbanden (wit met blauwe opdruk Nighttown letters)

Ieder weekend, vrijdags knallen in de basement met Michel de Heij, en zaterdags helemaal los gaan in de grote zaal.

Op n vrijdag onderweg naar ‘de basement’ voor Michel de Heij en in het voorbij gaan van de hoofdingang staat daar n rij!
‘Hée Gérard’, wordt er geroepen door n vriendin vanuit de rij wachtenden, ‘kom jij ook?!’
‘Hoezo vraag ik? Wordt er dan house gedraaid ?’
‘ ja! Dat kun je wel zeggen’ wordt er lachend geroepen vanuit de rij ‘Carl Cox komt!!’
‘Wie is Carl Cox?’ Vraag ik en schoof aan in de rij, want zolang het maar house was was het partytime in Nighttown, waar in die tijd alles bij mij om draaide.
Die nacht, in een oververhitte en donkere hoofdzaal waar de energie vanaf spatte en iedereen uit zn dak ging stond er plots iemand voor me op de dansvloer… Hij gaf me n compliment over mn dansen en vertelde wat tegen me wat ik door de vette baseline niet kon verstaan. Ik vroeg aan n vriendin die naast me danste ‘wie deze persoon was’, waarop ze zei, dat was Carl Cox!!
Mn eerste ontmoeting met deze geweldige dj waarmee ik nog verschillende vette feestjes zou meemaken.
Ronald Molendijk liet het dak er afgaan later die nacht.
Wederom een geweldige zaterdagnacht in Nighttown gehad..helemaal uit je dak, een van de velen die zouden volgen op de bomvolle zaterdagnachten tot 0500 uur smorgens. Dansen, dansen en nog ns dansen, tot het licht aanging… Beste tijd van mn leven 🙂 !!

Enne groetjes Debora! Heb je heel vaak aan de deur ontmoet. Een van de vertrouwde gezichten destijds! Leuk om te lezen!

Fijne tijden beleefd in Nighttown. De dijk mogen zien daar. Kan mij nog herinneren het nummer Dansen,dansen…. iedereen ging uit zijn dak. Heerlijk.
Groetjes Anita

Hey Anita,

Dank voor je leuke reactie! Sorry dat we wat vertraagd op de site-reacties reageren. Nighttown blijft in vele harten toch bestaan. Hoe lang geleden die geweldige avonden ook waren. Blijf ze koesteren!

Groetjes,

Namens Nighttown,
Kai.

Wat gezien in Nighttown? Type O Negative (2x gezien en zelfs een biertje gedronken aan de bar met Peter Steele voor het concert begon), Bush (meh…), 16 Horsepower (2x gezien, blijft goed), Kula Shaker, Buckhot LeFonque (half nighttown liep weg toen bleek dat Buckshot niet alleen mierzoete ballads speelde maar keiharde spetterende funk), Metal Molly, Evil Superstars, Soulwax (een Koninginnedag om nooit te vergeten), De Dijk, Eagle Eye Cherry (meh…), Bad Manners (ska blijft leuk) en ons eigen onovertroffen, niet te evenaren Noodweer (toch optreden terwijl de drummer last had van een hernia)! Enkel goede herinneringen, hoop dat het terugkomt want Rotterdam heeft een dergelijk podium gewoon heel hard nodig!

Veel herinneringen aan Arena en Nighttown maar ik ben beetje kwijt waar ik wat gezien heb ( o.a. Berenei, de Vlerk, Nastasta en Paard in Den Haag, de Eland Delft, Vrije Vloer Utrecht, festivals als Pandora’s en Abend in Wien ).

Leuke website waar ongeveer 1/3 van de concerten terug te vinden is SETLIST.FM zie bijvoorbeeld Sugarcubes, Pixies (legendarisch), Nirvana (viel erg tegen), De Dijk (18x !) Misschien heeft Oor een archief waarin de concert agenda’s zijn bewaard.

Waar zijn alle opnames gebleven die tijdens concerten werden gemaakt ?

Hey hey Maarten!

Leuke reactie! Gek hoe onze ervaringen bij Nighttown ons zo erg zijn bijgebleven. Het zal wel met een bepaalde periode in ons leven te maken hebben gehad. Mooi om dat te blijven koesteren.

Eigenlijk hebben we er te weinig aan gedaan om achter alle opnames aan te gaan. Misschien moeten we daar eens een oproep voor doen op social media.

En ja, niet iedere beslissing die toen werd gemaakt heeft tot succes geleid… Het deurbeleid was ehhh… legendarisch (?)

De beste wensen nog voor 2024!

Groetjes.

Namens Poppodium Nighttown,
Kai.

Ik zit net weer eens te luisteren naar het optreden van Mark Stewart & The Maffia. Ergens in 1990. Met de legendarische Adrian Sherwood achter de knoppen. Helaas is Mark ons vorig jaar april ontvallen.

Ik werkte er vanaf opening night ongeveer 4 jaar tijdens mijn studie. Alles meegemaakt. Top concerten, maar ook vechtpartijen achter de garderobe, overval na sluitingstijd. Maar vooral de tijd van mijn leven gehad. Delano en Romeo aan de deur met Paul en Olaf, Saskia aan de kassa en inderdaad, Prince in eigen persoon. Maar nog veel meer artiesten die toen nog heel onbekend waren.
MTC party’s, Cheech en Chong in de kelderbioscoop en de witharige Karin met de glimlach op haar gezicht geëtst achter de bar. Een tijd om nooit te vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *